Contacte / FAQ’s

Preguntes freqüents:

RECONEIXEMENT DELS CURSOS

  • Els cursos són reconeguts pel Departament d’Educació? Sí, tots els cursos que oferim estan reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

  • Els cursos estan reconeguts a totes les Comunitats Autònomes? Sí però heu de gestionar la convalidació a la Comunitat on voleu que us reconeguin el curs.

FUNCIONAMENT DELS CURSOS

  • Quan comencen els cursos? Els cursos comencen el dia 1 de cada mes. Curs de 40 hores de l’1 al 28. Curs de 30 hores de l’1 al 21.

40 hores

Setembre: del 3 al 30

Octubre – desembre i febrer-agost: de l’1 al 28

Gener: del 2 al 29

30 hores

Setembre: del 3 al 24

Octubre – desembre i febrer-agost: de l’1 al 21

Gener: del 2 al 22

  • Quant duren els cursos? Els cursos de 40 hores duren 4 setmanes i els de 30 hores, 3 setmanes.

  • Com funcionen els cursos? Tots els cursos s’estructuren en mòduls de treball. Els de 40 hores tenen 4 mòduls i els de 30 en tenen 3. Cada mòdul té una dedicació aproximada de 10 hores de treball i podeu organitzar-vos d’acord amb la vostra disponibilitat. Des del primer dia teniu a la vostra disposició tots els mòduls del curs.

  • Puc fer més d’un curs alhora? Sí. Els cursos que oferim estan reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i tenen una dedicació de 10 hores setmanals. Per tal de gestionar el volum de feina i poder assolir els continguts aconsellem realitzar un màxim de 3 cursos simultàniament 😉

  • Quin és el mitjà de pagament dels cursos? El mitjà de pagament és a través de transferència bancària

CERTIFICAT DEL CURS

  • Quan acabo el curs, com puc obtenir el certificat? Des de l’Associació, quan acabeu el curs, us enviem un correu confirmant que l’heu superat. També introduïm les vostres dades per tal que us apareguin els cursos superats a l’apartat ‘Els meus certificats’ de l’XTEC. Si no teniu usuari XTEC, feu-nos-ho saber i us enviarem el certificat al vostre correu electrònic.

PERFILS PROFESSIONALS

  • Si faig un curs que acredita perfil, com funciona? Si compliu els requisits del perfil, aquest us apareix a l’ATRI (expedient – altres dades). Si formeu part de la borsa docent, haureu d’afegir la disponibilitat d’aquest perfil durant el període de modificació de dades.

Si tens qualsevol dubte o consulta pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels següents canals:

%d bloggers like this: