Nomenaments juliol

Nomenaments juliol

A les persones que formen part de la borsa sense nomenament al juliol i a l’agost se’ls formalitza un nomenament al juliol si es troben en la situació següent:

  • haver treballat sis o més mesos com a substituts fins al 30 de juny de 2023 i
  • haver treballat com a mínim 1 dia durant els mesos d’abril, maig o juny de 2023.

El nomenament comporta l’obligació de participar durant el mes de juliol en les activitats del Pla de Formació Permanent del Departament d’Educació o en altres activitats reconegudes (com les que oferim a l’ACFVirtual), tret que es participi en una convocatòria d’oposicions per ingressar als cossos docents.

  • Els cursos de formació han de tenir una durada mínima de 10 hores i, en total, cal acreditar 30 hores de formació.
  • Els períodes d’inscripció a les activitats de formació d’estiu del Departament d’Educació es poden consultar a cadascuna de les activitats.

La formació s’acredita amb la presentació, fins al 31 d’octubre, del document acreditatiu de la realització de la formació. En el cas que la formació consti a ATRI, no és necessari acreditar-la. Els cursos que realitzeu amb nosaltres apareixen directament a l’XTEC i a l’ATRI, per tant, no haureu de fer cap gestió!

Si heu de fer un curs per complir el requisit de formació, des de l’ACFVirtual us oferim diverses propostes que es desenvolupen durant el mes de juliol.

A %d blogueros les gusta esto: